KONTAKTA OSS

Silent Company AB

Engelbrektsgatan 25
SE - 231 53 Trelleborg

Tel: +46 40 129910
Email: info@silentcompany.se 

Engelbrektsgatan 25
Trelleborg
Sverige

Silent Company are experts in accustic decoration with sound absorbsion.
 

 

o-MOSQUE-facebook.jpg

MÖJLIGHETER

Med bra akustikinredning är möjligheterna oändliga!

Vårt arbete sker tillsammans med kunden för att se vilka behov och förutsättningar som finns för att skapa det absolut bästa resultatet. Vi har stor spridning på våra kunder, från privata hem till kontor, restauranter och skolor. Alla har dock samma mål, att förbättra akustiken för dem som vistas där. Det betyder allt från en fokuserad kommunikation i kontorslokaler, bullerfritt matrum i det privata hemmet eller rogivande rum åt förskolor.

Detta åstadkommer vi genom att minimera oönskat ljud i form av buller och reflekterande ljudvågor som våra öron mycket väl kan höra, men som vår hjärna ständigt jobbar med att filtrera bort. Så istället för att låta vår energi gå åt till att undermedvetet filtrera oönskat ljud så låter vi våra ljuddämpande material göra det åt oss, vilket avlastar vårt sinne och vi känner välbehag.

Kundens behov och möjligheter är viktiga för att skapa rätt akustikmiljö. Det kan vara ett heltäckande undertak, enbart akustiktavlor eller både och för att uppnå bästa resultat. Detta  kan endast kunden, dess lokaler och rum säga. 

Alla kunder har olika förutsättningar och krav på akustikinredning, det passar oss alldeles utmärkt.

För mer information om akustikinredning, och vad vi kan göra tillsammans med er, vänligen kontakta oss via kontaktformuläret.